Camping Apeldoorn

Bent u op zoek naar een camping in Apeldoorn? Minicamping De Groenhoeve is een kindvriendelijke SVR camping op de Veluwe! Wij heten u van harte welkom en nodigen u uit om lekker te komen genieten van onze rust en ruimte op de camping. Wilt u genieten op de camping met hond? Uiteraard is uw trouwe viervoeter welkom bij ons!

Wilt u kamperen bij de boer in Apeldoorn? Op een SVR camping is het mogelijk om goedkoop en toch luxe te kamperen. Wat zijn de voordelen van kamperen bij de boer die zich aangesloten heeft bij de Stichting Vrije Recreatie? Wij hebben een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet!

  • Kamperen is gemiddeld een stuk voordeliger op een boerencamping in Apeldoorn
  • Ontvang altijd een warme gastvrijheid bij de boeren die u graag zien genieten
  • Op een SVR bent u altijd heerlijk omgeven door de natuur, rust en ruimte
  • Op zoek naar een kindvriendelijke camping op de Veluwe? Dan is een SVR camping voor u een uitstekende keuze! Ook de kinderen kunnen genieten van de rust en van de natuurlijke omgeving vol dieren!
  • De Groenhoeve is een kleine camping in Apeldoorn, waardoor u heerlijk tot uzelf kunt komen!

Lees hier nog meer voordelen van de Stichting Vrije Recreatie in Apeldoorn

Over Apeldoorn en de Veluwe
In Apeldoorn is er meer dan genoeg te beleven voor iedereen! Apeldoorn heeft een gezellige binnenstad en veel leuke mogelijkheden voor een dagje uit! U bent vast al bekend met de Apenheul, maar hieronder leest u wat er nog meer te beleven is!

Paleis het Loo
In het voormalige koninklijke paleis vindt u nu een prachtig groot museum. Maak een tour door het museum en verken de binnenkant van het paleis of geniet van de grote paleistuinen.

Julianatoren
Het gezellige en zeer kindvriendelijke pretpark de Julianatoren is ontzettend leuk voor de kinderen, maar ook een heerlijk dagje uit voor de ouders. De Julianatoren heeft veel verschillende attracties voor iedere leeftijd!

Natuurpark Berg & Bos
Geniet van de mooie natuur in het park Berg en Bos, gelegen naast dierentuin de Apenheul! Het natuurpark Berg & Bos is eventueel goed te combineren met de Apenheul, voor een gezellig dagje uit!

Kasteel Het Oude Loo
Kijk uw ogen uit bij dit mooie jachtslot uit de 15e eeuw! Niet ver weg vanaf paleis het Loo dus ook deze twee uitjes zijn goed te combineren!

Klimbos Veluwe
Zin in een actief en spannend dagje uit? Het klimbos in Apeldoorn is een perfecte plek voor een sportief en gezellig uitje!

Apenheul
Bent u al wel eens bij de zeer bekende dierentuin de Apenheul geweest? In de Apenheul vindt u ruim 300 mooie apen! Een grote aanraden wanneer u in Apeldoorn kampeert!

Boschbad
Op zoek naar een camping in Apeldoorn met zwembad in de buurt? Het Boschbad heeft maar liefst drie verschillende zwembaden: een waterspeeltuin, een recreatie bad en een wedstrijd bad. Kom naar het Boschbad in Apeldoorn om heerlijk bij te bruinen, een frisse duik te nemen, sportief te zwemmen of om te midgetgolfen!