Over ons

Wij zijn Jos, Josefine en Sander Kruitbos, wij heten u van harte welkom bij camping De Groenhoeve. Wij hebben een lieve en trouwe hond Doerak en niet te vergeten ons hobby vee: onze kippen.

over ons

Op onze camping hebben wij een aantal sleutelwoorden:

Rust
Kom op minicamping De Groenhoeve helemaal tot rust. De natuur en de rustige sfeer helpen u om even helemaal tot uzelf te komen.

Ruimte
Op onze minicamping is er genoeg ruimte voor zowel tenten en caravans. Maar De Groenhoeve biedt niet alleen in dat opzicht genoeg ruimte. De Groenhoeve biedt ruimte om uzelf te kunnen zijn en ruimte om te kunnen genieten.

Genieten
Wie denkt aan kamperen, denkt natuurlijk aan optimaal genieten. Genieten van de buitenlucht, van de rust en de ruimte. Wij vinden het belangrijk dat al onze gasten optimaal genieten van hun overnachting of vakantie. Kortom, onze camping is een bezoekje waard!

Camping De Groenhoeve in Wenum-Wiesel is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Wij kunnen u eventueel lid maken voor een bedrag van maar liefst 10 euro per jaar (15 euro per jaar wanneer u woonachtig bent in het buitenland).

De camping

Camping Groenhoeve is een mooie en goed verzorgde minicamping gelegen in Apeldoorn. Gastvrijheid en ruimte staan voorop bij de gastheer en de gastvrouw van De Groenhoeve.